lauantai 29. tammikuuta 2011

every time i close my eyes i see my name in shining lights

Mulla on ollut aikamoinen kiire koulu- yms juttujen kanssa eikä se kiire vissiin ainakaan oo vähentymässä, koska mulla alkaa maanantaina koeviikko. Joten päivityksii tulee tuskin nyt puolentoista viikon sisään, koska en yksinkertaisesti tee muuta ku luen kokeisiiiiiin, huh huh vihaan koeviikkoja! Mulla on mm latinan preli, enkä yhtää ees käsitä, et miten sellaseen pitäs lukea... mut ehkä saan sen ylppäreihin lukemisen alotettuu samalla:D

Mutta muutamasta viimepäivästä! Torstaina olin käymässä Helsingissä ja VR kyllä taas näytti että asiat toimii - z-juna ei koskaan lähtenytkään asemalta, joten meidän tungettiin kaikki pendolinoon, joka oli yhtä täynnä ku roomalaiset bussit. Eipä sillä että paluumatka olis ollu yhtään parempi, seistiin Tikkurilassa ihan sairaan kauan. Oltiin siis UE4-ryhmän kanssa tutustumassa uskonnollisiin keskuksiin, synagoogaan (jossa ehdittiin olla myöhästymisen takii ehkä hikee 15 min?? ainoo kohde mikä mua olis kiinnostanu), hare krishna -temppeliin ja moskeijaan. Vierailujen jälkeen tapasin sitten ystäväni Riikan. Oli hullun hauskaa käydä pitkästä aikaa Helsingissä, en edes muista millon oon viimeks ollut! Ja ennen sentään pyörin siellä tyyliin joka toinen viikonloppu:(











Heitin otsiksen jostain syystä alas? Hyi hitto:D:D Ja tuuli viel heitti sen tollee vammasesti.
Wetlookit ja pari toppia, Gina
Saappaat, Andiamo
Volcomin huppari, Saint Louis Store
Takista ei mitään käsitystä, tuubihuivi Roomasta ja paljettilaukku Biancosta.

Eilen, eli perjantaina eli oikeastaan toissapäivänä, kävin koulussa kahdella tunnilla, jotka kesti 50 ja 45min (huom. normi lukiopäivä:D) ja lähdettiin äipän kanssa kaupoille ennen vanhojentanssiharkkoja! Mun oli tarkoitus käydä ostaa ussankirjan näinki ajoissa ku kolme päivää ennen koetta, mutta kun kirjaa ei ensin löytynyt, niin suututtiin äidin kanssa ja mentiin syömään thaikkuruokaa! Sitten löydettiin kirja ja lähdettiin ostamaan yksiä kenkiä vanhojentanssikengiksi, käytiin ennen sitä K-kengässä ja ostettiinki ihan eri kengät sitten sieltä:D Hyvä, en yhtään tykänny niistä mitä oltiin menossa ostamaan! Mutta sain siis Gaborin mustat avokkaat, korkoa niissä on joku 8cm ja niissä on mustat nauhat, joilla kengän saa kiinni, mikä on hullun hyvä! Ne on kokoa 2½ ja täydelliset, joten niitä ei vaan voinut jättää hyllyyn - ja ne kyllä makso 115 e, mutta on todellakin sen arvoset! Enpä kyllä olisi uskonut et tuun maksaa perusavokkaista satasen.

Illemmalla lähdin sitten Ingalle, missä meijän oli tarkoitus istuskella ja herkutella kera Emmin. Tehtiin hattaraa Ingan hattarakoneella, kunnes se meni tukkoon ku kustiin jotain ja juotiin tölkkikokista, joka on lasipullokokiksen jälkeen paras juttu ikinä! Mun oli tarkotus lähteä puol kahdentoista bussilla kotiin, mutta se bussi tuli ja meni ja soitettiin Esa hakemaan mut, mutta lähdettiinkin sitten Heseen ja ajelemaan! Meidän rauhallinen koti-ilta loppuikin sitten vasta joskus vähän ennen neljää, kun oltiin seikkailtu ties missä ja haettu ties ketkä kaikki jostain baarista. Mutta kivaa oli, vaikka jäi ussat lukematta perjantai-illalta!

















Kiinnostuskiikarit anyone?




Ollaan harvinaisen edustavia Emmin kanssa:D


Ja tää video kuvaa meidän iltaa aika hyvin!

Nyt pistän pillit pussiin ja meen lukemaan ussaa, koe maanantaina ja oon lukenu koealueesta vasta neljäsosan:D Palaillaan murut!
Ainii, tossa oli teille ruskeeta tukkaa! Mä niin blondaan vanhojentanssien jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti